У току завршни преговори око Еуро купа у фудбалу на песку који би требало да се одржи у Београду 2016.

Делегација УАЕ посетила је у новембру прошле године Београд, током трајања Сајма спорта, када је потписан Меморандум о разумевању у областима омладине и спорт.

IMG_9400

,,Много тога смо урадили за ових годину дана што је показатељ добре сарадње двеју земаља. Наставићемо истим темпом и у будућности размењивати знања и искуства у овим областима јер је то кључ напретка. Важно је да имамо заједничке циљеве, а то је да, између осталог,  популаризујемо спорт као начин живота у својим земљама, развијамо инфраструктуру, а да за младе обезбедимо један здрав и позитиван амбијент, да их повежемо кроз размене спортиста и студената и да ова сарадња и пријатељство са УАЕ буду подигнути на још виши ниво“, рекао је Удовичић.

unnamed

Он се током боравка у УАЕ састао и са потпредседником Асоцијације за фудбал на песку (Beach Soccer Worldwide), који је такође и члан ФИФА одбора за фудбал на песку, Џоном Куском (Joan Cuscó). 

IMG_9412

,,У току су завршни преговори око Еуро купa у фудбалу на песку следеће године чији ће Београд бити домаћин. Очекујем да то буде крајем јуна, ускоро ћемо обавестити јавност о тачном датуму“, казао је Удовичић.

Top