Средњошколци из Израела посетили Министарство омладине и спорта

,,Надам се да вам ових пар дана у Србији јако значе, да сте видели, упознали и научили понешто о нашој култури. Драго ми је да видим тако младе људе, а дубоко посвећене знању, сарадњи и дијалогу", рекао је министар Удовичић.

Министар Удовичић искористио је прилику да са младима дискутује о мотивацији и лидерству.

 ,,Изузетно је важно постављати циљеве, константно подизати лествицу и радити на себи. Тиме сам се водио и током играчке каријере, а сада још више. Сматрам да на овом месту могу да пружим максимум и учиним квалитетнијим омладински и спортски сектор у нашој земљи", нагласио је Удовичић.

 Поред министра омладине и спорта, израелским средњошколцима предавање су одржали и помоћник министра за омладину Снежана Клашња и шеф одсека за развој спорта Мирко Кантар.

 Израелски ђаци гости су Амбасаде Израела у Београду и амбасадора Јозефа Левија. Поред Министарства омладине и спорта, ђаци су посетили Нови Сад, Министарство спољних послова, Дипломатску академију, Скупштину Републике Србије, Прву београдску гимназију, Синагогу, а волонтирали су и у чишћењу јеврејског гробља у Београду.

Top