Srednjoškolci iz Izraela posetili Ministarstvo omladine i sporta

,,Nadam se da vam ovih par dana u Srbiji jako znače, da ste videli, upoznali i naučili ponešto o našoj kulturi. Drago mi je da vidim tako mlade ljude, a duboko posvećene znanju, saradnji i dijalogu", rekao je ministar Udovičić.

Ministar Udovičić iskoristio je priliku da sa mladima diskutuje o motivaciji i liderstvu.

 ,,Izuzetno je važno postavljati ciljeve, konstantno podizati lestvicu i raditi na sebi. Time sam se vodio i tokom igračke karijere, a sada još više. Smatram da na ovom mestu mogu da pružim maksimum i učinim kvalitetnijim omladinski i sportski sektor u našoj zemlji", naglasio je Udovičić.

 Pored ministra omladine i sporta, izraelskim srednjoškolcima predavanje su održali i pomoćnik ministra za omladinu Snežana Klašnja i šef odseka za razvoj sporta Mirko Kantar.

 Izraelski đaci gosti su Ambasade Izraela u Beogradu i ambasadora Jozefa Levija. Pored Ministarstva omladine i sporta, đaci su posetili Novi Sad, Ministarstvo spoljnih poslova, Diplomatsku akademiju, Skupštinu Republike Srbije, Prvu beogradsku gimnaziju, Sinagogu, a volontirali su i u čišćenju jevrejskog groblja u Beogradu.

Top