Наставак радова на изградњи спортске хале у Ужицу

„Потписивање оваквог уговора није само мртво слово на папиру, већ значи велики корак унапред. Желимо да остане нешто иза нас, али нешто на чему можемо да градимо успехе, нешто што је завршено, а не да остане на пола урађено. Управо зато смо и покренули пројекат „Заврши започето“ у оквиру којег желимо да све објекте и радове који су почели и стали у неком моменту, завршимо и омогућимо свима што боље услове“, рекао је Удовичић.

Foto 1

Он је подсетио да смо сведоци бројних спортских успеха током ове године, а оно што је најважније за спортисте јесу управо бољи услови, а то значи изградња спортске инфраструктуре. Здрава база будућих шампиона је најважнија и управо су хале као што ће бити ова, места на којима деца препознају свој таленат и жељу за неким спортом јер, ту се рађају нови шампиони.

„Жеља Министарства омладине и спорта, али верујем и целог друштва је да данас ниједно дете у Србији не буде ускраћено за простор за игру и бављење спортом. Свим силама се боримо да градимо нове објекте за нашу децу, али пре тога морамо да завршимо оне који су започети, као што је управо и ова хала чије радове, на моје велико задовољство, настављамо данас“, истакао је Удовичић и додао да очекује да ће крајем године прва фаза радова на објекту бити завршена.

Након потписивања Споразума, Удовичић је заједно са министром одбране Братиславом Гашићем и министром правде Николом Селаковићем присуствовао свечаној академији у Народном позоришту поводом дана Града Ужица.

Top