Nastavak radova na izgradnji sportske hale u Užicu

„Potpisivanje ovakvog ugovora nije samo mrtvo slovo na papiru, već znači veliki korak unapred. Želimo da ostane nešto iza nas, ali nešto na čemu možemo da gradimo uspehe, nešto što je završeno, a ne da ostane na pola urađeno. Upravo zato smo i pokrenuli projekat „Završi započeto“ u okviru kojeg želimo da sve objekte i radove koji su počeli i stali u nekom momentu, završimo i omogućimo svima što bolje uslove“, rekao je Udovičić.

Foto 1

On je podsetio da smo svedoci brojnih sportskih uspeha tokom ove godine, a ono što je najvažnije za sportiste jesu upravo bolji uslovi, a to znači izgradnja sportske infrastrukture. Zdrava baza budućih šampiona je najvažnija i upravo su hale kao što će biti ova, mesta na kojima deca prepoznaju svoj talenat i želju za nekim sportom jer, tu se rađaju novi šampioni.

„Želja Ministarstva omladine i sporta, ali verujem i celog društva je da danas nijedno dete u Srbiji ne bude uskraćeno za prostor za igru i bavljenje sportom. Svim silama se borimo da gradimo nove objekte za našu decu, ali pre toga moramo da završimo one koji su započeti, kao što je upravo i ova hala čije radove, na moje veliko zadovoljstvo, nastavljamo danas“, istakao je Udovičić i dodao da očekuje da će krajem godine prva faza radova na objektu biti završena.

Nakon potpisivanja Sporazuma, Udovičić je zajedno sa ministrom odbrane Bratislavom Gašićem i ministrom pravde Nikolom Selakovićem prisustvovao svečanoj akademiji u Narodnom pozorištu povodom dana Grada Užica.

Top