Вања Удовичић потпора у најтежим тренуцима

Снимајући дугометражни филм „Скок“, који говори о животној борби, људима који су били уз њу, успонима и падовима, њеном повратку кошарци и уживању у свакодневном животу, кошаркашица Наташа Ковачевић одлучила је да у филм укључи и пријатеља, министра омладине и спорта, Вању Удовичића. Управо је Вања Удовичић био једна од оних кључних особа која је својим залагањем и подршком омогућила Наташи да, након тешке саобраћајне несреће у Мађарској 2013. године, има све потребне услове и снагу и вољу за квалитетан и успешан опоравак.

Иако је сусрет двоје сада већ старих пријатеља сниман, искреност и тренуци које су заједно прошли нису могли да се сакрију, па је емоција и топлине разговора у којем су се присетили бројних успомена које их вежу, укључујући и посету Вање Удовичића Наташи у болницу у Мађарској одмах након несреће, много више од сусрета спортисте и министра.

Филм „Скок“ се снима протекле три године, у шест земаља и 12 градова, а осим Кошаркашких савеза Србије и Француске, снимање су подржали и Амбасада Француске у Србији, те Министарства омладине и спорта обе земље.

Top