Vanja Udovičić potpora u najtežim trenucima

Snimajući dugometražni film „Skok“, koji govori o životnoj borbi, ljudima koji su bili uz nju, usponima i padovima, njenom povratku košarci i uživanju u svakodnevnom životu, košarkašica Nataša Kovačević odlučila je da u film uključi i prijatelja, ministra omladine i sporta, Vanju Udovičića. Upravo je Vanja Udovičić bio jedna od onih ključnih osoba koja je svojim zalaganjem i podrškom omogućila Nataši da, nakon teške saobraćajne nesreće u Mađarskoj 2013. godine, ima sve potrebne uslove i snagu i volju za kvalitetan i uspešan oporavak.

Iako je susret dvoje sada već starih prijatelja sniman, iskrenost i trenuci koje su zajedno prošli nisu mogli da se sakriju, pa je emocija i topline razgovora u kojem su se prisetili brojnih uspomena koje ih vežu, uključujući i posetu Vanje Udovičića Nataši u bolnicu u Mađarskoj odmah nakon nesreće, mnogo više od susreta sportiste i ministra.

Film „Skok“ se snima protekle tri godine, u šest zemalja i 12 gradova, a osim Košarkaških saveza Srbije i Francuske, snimanje su podržali i Ambasada Francuske u Srbiji, te Ministarstva omladine i sporta obe zemlje.

Top