Свечано отворена нова трим стаза у Тутину

,,Велика ми је част и задовољство што сам данас овде. Министарство омладине и спорта има одличну сарадњу са општином Тутин која се огледа у реализацији оваквих пројеката. Сигуран сам да ће се та сарадња наставити и у будућности на обострано задовољство“, рекао је помоћник министра за спорт Урош Зековић.

 Он је нагласио да ће трим стаза бити од великог значаја пре свега за спортисте у Тутину, али и за све грађане који воле рекреацију и будуће генерације.

 Министарство омладине и спорта препознало је Тутин као општину која улаже у спорт и своје спортисте и у претходном периоду финансирало је неколико пројеката у тој општини – спортске терене, дечија игралишта, спортску халу итд. Општина Тутин једна је од осам јединица локалних самоуправа у којој Министарство омладине и спорта ове године реализује пројекат – ,,Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије“. Такође, трим стаза која је данас отворена, једна је од 5 стаза које су изграђене уз подршку Министарства омладине и спорта и које ће бити отворене у наредних месец дана.

 ,,Желим вам да наставите да развијате спортску инфраструктуру, да развијате спорт. Министарство омладине и спорта ће вам увек помоћи“, додао је Зековић.

 Помоћник министра за спорт честитао је и свим грађанима Тутина у којем се данас обележава Дан општине.

Top