Перуничић отворио мултифункционални терен у Великој Плани

Перуничић је истакао да је један од основних циљева Министарства доступност спорта свима и укључивање што више деце у спорт, као и да ће Министарство наставити да подржава пројекте реновирања спортских терена по локалним самоуправама. 

Предраг Перуничић у Великој Плани

"Веома нам је важна изградња спортске инфраструктуре и обезбеђивање најбољих могућих услова за све спортисте", рекао је Перуничић и нагласио да ће захваљујући оваквим пројектима млади моћи више да се баве спортом и да живе здравије и квалитетније.

Он је разговарао са председником општине Велика Плана Игором Матковићем и са члановима градског већа о начину финансирања спортских клубова, поправљању спортске инфраструктуре и другим спортским темама. Отварању терена присуствовала је и помоћница министра у Сектору за управљање пројектима Загорка Петровић Златановић Гигић.

Предраг Перуничић у Великој Плани

Пројекат реновирања мултифункионалног терена финансирало је Министарство омладине и спорта уз подршку општине Велика Плана, који поред укључивања младих у спорт, доприносе и развоју спортског и рекреативног туризма у овом делу Србије.

Top