Peruničić otvorio multifunkcionalni teren u Velikoj Plani

Peruničić je istakao da je jedan od osnovnih ciljeva Ministarstva dostupnost sporta svima i uključivanje što više dece u sport, kao i da će Ministarstvo nastaviti da podržava projekte renoviranja sportskih terena po lokalnim samoupravama. 

Predrag Peruničić u Velikoj Plani

"Veoma nam je važna izgradnja sportske infrastrukture i obezbeđivanje najboljih mogućih uslova za sve sportiste", rekao je Peruničić i naglasio da će zahvaljujući ovakvim projektima mladi moći više da se bave sportom i da žive zdravije i kvalitetnije.

On je razgovarao sa predsednikom opštine Velika Plana Igorom Matkovićem i sa članovima gradskog veća o načinu finansiranja sportskih klubova, popravljanju sportske infrastrukture i drugim sportskim temama. Otvaranju terena prisustvovala je i pomoćnica ministra u Sektoru za upravljanje projektima Zagorka Petrović Zlatanović Gigić.

Predrag Peruničić u Velikoj Plani

Projekat renoviranja multifunkionalnog terena finansiralo je Ministarstvo omladine i sporta uz podršku opštine Velika Plana, koji pored uključivanja mladih u sport, doprinose i razvoju sportskog i rekreativnog turizma u ovom delu Srbije.

Top