Перуничић отворио хуманитарну манифестацију на Ади

Циљ манифестације је да се деци и младима са инвалидитетом, који су данас имали прилику да се опробају у разним параолимпијским дисциплинама,  помогне да превазиђу прве кораке ка бољој будућности, као и да им се приближи спорт.

"Драго ми је што сам данас овде са вама и што имамо прилику да заједно покажемо да не постоје границе и да се све препреке могу превазићи. Сведоци смо бројних медаља које су наши параолимпијци освојили, не само у Рију, већ и годинама уназад на бројним светским и европским такмичењима и показали да је сваки успех достижан уколико се трудимо и  вредно радимо", рекао је државни секретар.

Перуничић је истакао да је веома важна мотивација у најранијем узрасту и прихватање себе и својих ограничења као изазов који се може превазићи и поручио најмлађима да је сваки успех могућ уколико верују у себе и своје снове.

Отварању манифестације чији су партнери поред Министарства омладине и спорта и Параолимпијски комитет Србије и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, присуствовали су и наши истакнути спортисти Наташа Ковачевић, Емир Бекрић и Драженко Митровић.

Top