Отворен пети Европски фитнес конгрес

„Драго ми је да се већ пету годину темама као што су фитнес и рекреација придаје велики значај. Изузетно је важно да скренемо пажњу јавности на то колико је битно континуирано се бавити неком физичком активношћу, јер се врхунски резултати и добра атсмофера међу људима стварају само уз добру базу и добар приступ“, рекао је Удовичић.

IMG_5867

Он је нагласио да је овај конгрес право место на ком се може дати пример одговорног понашања свих нас и где можемо на прави начин показати младима колико је битно да спорт и рекреација буду саставни делови нашег живота.

„Драго ми је и да овде видим представнике многих спортских установа и институција, корпоративног сектора, али и здравственог и велнес сектора. Улога свих нас је да укажемо на то да су фитнес и рекреација од великог значаја за здравствено стање појединца, рекреативаца, али и целе нације“, истакао је Удовичић и отварање Европског фитнес конгреса завршио је уз питање: „Колико је свако од вас јуче посветио времена бављењу спортом или рекреацијом? Колико се заиста бавите собом?“

IMG_5826

Присутнима су се поред Удовичића обратили и председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије Небојша Стојаноски и заменик градоначеника Града Београда Андреја Младеновић.

Министар омладине и спорта се пре почетка конгреса састао са директором Европске дивизије Међународне асоцијације здравља и спорта. 

Top