Наша екипа на турниру у оквиру манифестације „Грчки дани у Београду“

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас турниру у малом фудбалу на помоћним теренима ФК Партизан, који се одржава у оквиру манифестације „Грчки дани у Београду” и дао подршку тиму Министарства омладине и спорта.

Амбасадор Грчке у Београду Илијас Илијадис је изразио велико задовољство због организације турнира у малом фудбалу и захвалио се екипама учесницама на подршци.

– На турниру су сви победници, а цела манифестација се организује са циљем да се покаже колико су Срби и Грци блиски народи – указао је Илијадис.

На турниру су учествале екипе Министарства омладине и спорта, Министарства спољних послова Републике Србије, Министарства унутрашњих послова, Скупштине града Београда, Радио телевизије Србије и Грчке амбасаде. Такође и две женске екипе из ЖФК Земун и ЖФК Рад.

Екипа Министарства омладине и спорта наступала је у саставу: Дарко Станић, Дарко Удовичић, Мирко Кантар, Бранко Срдић, Стефан Златанов, Милан Божовић, Драган Ристић, Саша Петровић, Дејан Бакић, Владимир Величковић, Милош Кнежевић, Гојко Маровић.

У утакмици против екипе Грчке наша екипа је сјајном игром победила са резултатом 3:1, а стрелци су Драган Ристић, Саша Петровић и Милош Кнежевић.

Top