Naša ekipa na turniru u okviru manifestacije „Grčki dani u Beogradu“

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas turniru u malom fudbalu na pomoćnim terenima FK Partizan, koji se održava u okviru manifestacije „Grčki dani u Beogradu” i dao podršku timu Ministarstva omladine i sporta.

Ambasador Grčke u Beogradu Ilijas Ilijadis je izrazio veliko zadovoljstvo zbog organizacije turnira u malom fudbalu i zahvalio se ekipama učesnicama na podršci.

– Na turniru su svi pobednici, a cela manifestacija se organizuje sa ciljem da se pokaže koliko su Srbi i Grci bliski narodi – ukazao je Ilijadis.

Na turniru su učestvale ekipe Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Skupštine grada Beograda, Radio televizije Srbije i Grčke ambasade. Takođe i dve ženske ekipe iz ŽFK Zemun i ŽFK Rad.

Ekipa Ministarstva omladine i sporta nastupala je u sastavu: Darko Stanić, Darko Udovičić, Mirko Kantar, Branko Srdić, Stefan Zlatanov, Milan Božović, Dragan Ristić, Saša Petrović, Dejan Bakić, Vladimir Veličković, Miloš Knežević, Gojko Marović.

U utakmici protiv ekipe Grčke naša ekipa je sjajnom igrom pobedila sa rezultatom 3:1, a strelci su Dragan Ristić, Saša Petrović i Miloš Knežević.

Top