Министар Удовичић честитао злато Ивану Цветковићу и бронзу Небојши Ђурићу – Наши сјајни параатлетичари нижу успехе на Европском првенству, наставак златног низа

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је нашем параатлетичару Ивану Цветковићу освајање златне медаље у трци на 400 метара на Европском првенству у параатлетици у Пољској.

„Треће европско злато за Србију освојио је наш сјајни Иван Цветковић у трци на 400 метара за памћење и понос! Браво, шампионе”, налази се у честитки министра Удовичића.

Током вечерњег програма на Европском првенству у параатлетици одличним наступом актуелни светски првак и светски рекордер у бацању диска Небојша Ђурић изборио је бронзану медаљу у овој дисциплини, а одмах након уследиле су честитке министра Удовичића.

„Браво, Небојша, на великом успеху, још једном си нас све обрадовао и доказао да ти је увек место на победничком постољу! Овом приликом још једном честитам и стручним тимовима наших параатлетичара и Параолимпијском комитету Србије на изузетном представљању наше Србије на европској сцени! Браво”, честитао је министар Удовичић.

Top