Ministar Udovičić čestitao zlato Ivanu Cvetkoviću i bronzu Nebojši Đuriću – Naši sjajni paraatletičari nižu uspehe na Evropskom prvenstvu, nastavak zlatnog niza

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem paraatletičaru Ivanu Cvetkoviću osvajanje zlatne medalje u trci na 400 metara na Evropskom prvenstvu u paraatletici u Poljskoj.

„Treće evropsko zlato za Srbiju osvojio je naš sjajni Ivan Cvetković u trci na 400 metara za pamćenje i ponos! Bravo, šampione”, nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Tokom večernjeg programa na Evropskom prvenstvu u paraatletici odličnim nastupom aktuelni svetski prvak i svetski rekorder u bacanju diska Nebojša Đurić izborio je bronzanu medalju u ovoj disciplini, a odmah nakon usledile su čestitke ministra Udovičića.

„Bravo, Nebojša, na velikom uspehu, još jednom si nas sve obradovao i dokazao da ti je uvek mesto na pobedničkom postolju! Ovom prilikom još jednom čestitam i stručnim timovima naših paraatletičara i Paraolimpijskom komitetu Srbije na izuzetnom predstavljanju naše Srbije na evropskoj sceni! Bravo”, čestitao je ministar Udovičić.

Top