Завршен 8. Међународни сајам спорта

Капије још једног великог Сајма спорта у Београду су затворене.

Био је то осми пут како је Спортски савез Србије под покровитељством Министарства омладине и спорта на величанствен начин организовао промоцију најбољег српског бренда – спорта!

Одржан је под слоганом „Сајам спорта спаја све(т). И заиста, под куполом Хале 1 Београдског сајма три дана су се дружили и спортом бавили и млади и стари, и велики и мали, било је присутно доста врхунских спортиста који су дошли да подрже највећу спортску манифестацију у земљи, као и прослављених асова, спортских радника и љубитеља спорта.

„Веома ми је драго што је овогодишњи Сајам спорта оборио рекорд по броју учесника, али и по броју посетилаца. Најважније је да је циљ постигнут – деца су се дружила, забављала и упознала са својим идолима и неким не тако познатим спортовима, опробала у новим вештинама. Главна сврха ове велике манифестације је, што увек истичем, да што више деце заволи спорт и да се укључи у систем спорта“, истакао је министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић.

На овогодишњем Сајму спорта виђен је и рекордан број активација у чак 30 активационих зона, на семинарима се од врхунских спортских стручњака, али и од олимпијских, светских и европских шампиона могло чути са каквим су се изазовима сусретали у каријери и какви су им планови на наредним такмичењима, обављен је велики број бесплатних лекарских прегледа...

Ипак, осмеси на дечјим лицима на сајамским теренима и око њих су најбољи показатељ да је манифестација и ове године успешно организована.

Захваљујемо се свима који су били део овогодишњег Сајма спорта!

Top