Завршен 7. Међународни сајам спорта

Завршен је овогодишњи Сајам спорта чији је слоган био "Пут успеха". Још једном је у организацији Спортског савеза Србије а под покровитељством Министарства омладине и спорта најбољи српски бренд - спорт био у фокусу.

Под куполом Београдског сајма виђен је рекордан број активација као и деце која су се опробала у најразличитијим спортовима. Од олимпијских, светских, европских шампиона чули смо са каквим су се изазовима сусретали у претходном периоду, као и који су им планови на наредним такмичењима. Што је најважније све су то помно слушали и уграбили прилику да се друже и сликају са њима неки будући шампиони. По осмесима оних најмлађих можемо закључити да им се ова манифестација свидела и да је још једном успешно организована.

Оно што је најважније јесте да малишани који су посетили Сајам спорта својим другарима који то нису учинили овај пут, пренесу своје утиске и руку под руку крену на тренинг, почну да се баве физичком активношћу, друже се и постану здрави и добри људи.

Овде се пут успеха не завршава, само смо се осврнули на до сада учињено, зато настављамо даље. Захваљујемо се свима који су били део ове манифестације!

Top