Усвојена листа прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање студената на студијама у иностранству за школску 2019/2020. годину

На 90. седници Фонда за младе таленте Републике Србије, одржаној 26. новембра 2019. године, донета је Одлука о усвајању Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2019/2020. годину.

Пријаву на Конкурс поднело је 464 кандидата. Од укупног броја пријављених, 379 кандидата испуњава све услове Конкурса, док 85 кандидата не испуњава један или више услова Конкурса и/или има непотпуну документацију.

Сви кандидати који су поднели пријаве на Конкурс могу поднети примедбе и допуну документације по Конкурсу најкасније до 4. децембра  2019. године.

Након рока предвиђеног за примедбе и допуну документације биће утврђена Листа добитника стипендије Фонда за младе таленте Републике Србије.

Увид у листу прелиминарних резултата конкурса можете извршити ОВДЕ.

 

Top