Сагмајстер представио планове за предстојећи период

Сагмајстер је помоћнику министра представио планове за даља такмичења, истакавши захвалност на подршци Министарства омладине и спорта активностима његовог тима у претходном периоду.

Сагмајстер је седам година узастопно био учесник Дакар релија, а очекује се његово учешће и у наредном издању овог такмичења. Вишеструки је првак државе у мото кросу и добитник је Златне кациге, коју додељује Мото савез Србије. Габор Сагмајстер је награђен и Мајском наградом, једним од највећих националних признања у области спорта.

Помоћник министра Урош Зековић рекао је да Министарство омладине и спорта препознаје врхунске вредности и резултате које постижу наши спортисти.

„Изузетно ценимо ангажовање наших спортиста који, не само кроз спортски резултат, већ и кроз један вид међународне сарадње, представљају нашу државу у најбољем светлу, стварајући добру слику и промовишући праве вредности“, казао је Зековић искористивши прилику да Сагмајстера позове на Сајам спорта који се крајем новембра одржава у Београду.

Top