Министар Вања Удовичић честитао Међународни дан студената – Не одустајте од својих циљева, јер су ваша енергија и креативност довољни да сваки дан учините својим даном

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је студентима Међународни дан студената, пожелевши им да увек трагају за новим знањем и негују своје таленте.

„Драги студенти, желим вам срећан Међународни дан студената. Студентски дани су један од најлепших периода у животу сваког од нас. То су дани у којима стичемо пријатељства за цео живот, академски се усавршавамо, постајемо бољи људи и прихватамо се одговорности и обавеза. У периоду изазова са којима се суочавамо треба да сви заједно будемо солидарни и одговорни, да се усредсредимо на стицање нових знања и ове дане искористимо за лични напредак, кроз едукацију, информисаност и неговање талената. Немојте одустајати од својих циљева и идеала, постављајте циљеве тако да се други угледају на вас и знајте да су енергија и креативност које имате довољни да сваки дан учините својим даном”, налази се у честитки министра Удовичића.

 

 

Top