Министар Удовичић посетио Нови Пазар

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић посетили су данас Нови Пазар.

Током посете, министар Удовичић разговарао је са спортистима, и искористио прилику да честита златну медаљу Саиди Буквић, која је пре неколико дана на Светском првенству у кик-боксу четврти пут заредом постала светска шампионка. Након тога, министар је разговарао са младима из Новог Пазара у Канцеларији за младе Нови Пазар, која је једна од најактивнијих у Србији.

У разговору са младима министар Удовичић нагласио је важност вакцинације све већег броја младих, како бисмо се што скорије изборили са пандемијом.

„Много пута до сада, када је било најпотребније, сте управо ви, млади, први показивали велику друштвену одговорност и солидарност на делу. Вакцинација је једини пут којим можемо окончати ова времена изазова са којима се цео свет суочава. Сада је солидарност свих нас на тесту. Покажимо да можемо да победимо и да нам је брига о свом здрављу и здрављу људи око нас на првом месту”, истакао је министар Удовичић.

У отвореном и директном разговору министра Удовичића на све теме са младима, разговарало се и о реализацији пројеката и иницијатива које за циљ имају унапређење локалне заједнице и побољшање положаја младих уопште.

„Ви сте једна од најорганизованијих канцеларија за младе у нашој Србији и својим залагањем свакодневно дајете пример како је једино уз добру вољу, заједништво и креативност успех неминован. Наставите да своје циљеве постављате високо и улажете у будућност свог града и наше земље на најбољи начин,” рекао је министар Удовичић у разговору са младима.

 

Top