Министар Удовичић честитао Савићу и Филиповићу на престижним признањима ФИНЕ - Тријумфални завршетак године за памћење за српски ватерполо

Међународна федерација водених спортова (ФИНА) доделила је вечерас најпрестижнија признања за најбољег тренера и играча на свету селектору наше ватерполо репрезентације Дејану Савићу и бившем капитену Филипу Филиповићу. Тим поводом министар омладине и спорта Вања Удовичић упутио им је честитке и истакао да је у години када је ватерполо у Србији обележио један век постојања и  репрезентација Србије постала двоструки узастопни олимпијски шампион, ово вече у коме су додељена највећа признања ФИНЕ, тријумфални завршетак године за памћење за српски ватерполо.

„За поштовање и дивљење, за понос Србије - Најпрестижнија признања за најбољег ватерполо тренера и играча на свету за Дејана Савића и Филипа Филиповића! Честитам, шампиони, од срца! Бескрајно хвала што је ватерполо синоним за спорт у коме је наша Србија УВЕК најбоља! Идемо даље”, изјавио је министар Удовичић.

Top