Министар Гајић посетио Орлове и симболично предао заставу Србије

На дан пута у Немачку, репрезентативце наше земље у Старој Пазови посетио је министар спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић и том приликом симболично предао заставу наше земље селектору Драгану Стојковићу и капитену Душану Тадићу уз жеље да он и његови момци обрадују нацију добрим играма и резултатима на Европском првенству.

„Застава у нашем народу традиционално има симболичну вредност. Из сваке спортске борбе враћали смо се као победници, желим и фудбалској репрезентацији да се врати као победник. То значи да остану здрави, да дају све од себе и да одиграју најбоље што могу у датом тренутку. У том случају, ми ћемо нез обзира на резултат бити задовољни. Позивам целокупну фудбалску и спортску јавност у Србији да навијају за наше фудбалере на другачији начин него што се навија за Црвену звезду, Партизан, Војводину или неки други клуб. Да гледају само оно што је лепо, све оно добро што раде играчи, селектор и људи из Фудбалског савеза Србије. Ако сви будемо зрачили позитивном енергијом, то ће се рефлектовати и на екипу. Немам уопште дилему да ће играчи пружити 110 одсто својих реалних могућности“ - рекао је министар Гајић.

Селектор Драган Стојковић окупио је своје пулене за заједничку фотографију са уваженим гостом у хали Спортског центра у Старој Пазови, а након тога изразио задовољство што подршка нашем државном тиму стиже са свих нивоа.

„Посету министра спорта схватамо као гест велике подршке репрезентгацији уочи највећег континенталног такмичења. Господин Гајић је био врхунски спортиста и селектор, зна колико је важно када екипа има ветар у леђа од стране целе нације. Одлазимо за Немачку спремни да дамо све од себе, да Србију учинимо поносном. Немојте да сумњате да ће ови момци буквално дати и више од максимума. Наш циљ је да репрезентујемо своју земљу у најбољем могућем светлу. Уверен сам да ћемо се на крају сви заједно радовати. Министру хвала на посети и великој подршци коју нам пружа пред ово велико такмичење“ - рекао је селектор Стојковић.

Top