ЕПС уз олимпијце Србије на путу ка Рију

"Драго ми је када са једним партнером настављамо сарадњу јер то указује да је сарадња из претходног циклуса реализована на обострано задовољство. ЕПС нам је пружио подршку већ на почетку новог олимпијског циклуса и надам се и верујем да ћемо бити заједно до Рија па и даље", рекао је председник ОКС Владе Дивац.

Председник Управног одбора ЕПС-а Аца Марковић подсетио је да ова компаније слави 120 година постојања.

"На Дорћолу је 1893. године прорадила прва централа и ми ове године славимо велики јубилеј. ЕПС схвата значај помоћи спортистима, медаље јачају снагу наше државе и дају најбољи пример младима", рекао је Марковић.

Александар Обрадовић, в.д. дирекора ЕПС-а истакао је да је ова компанија увек стајала уз најбоље и да су на то веома поносни.

"ЕПС годинама пружа подршку спорту, науци, здравству, култури, уметности, а права хуманост која се огледа у помоћи најугроженијима често није видљива. Нашу компанију многи виде као мотор развоја економије и привреде, а ЕПС може бити главни мотор Србије тек када постане успешнији, ефикаснији и профитабилнији", поручио је Обрадовић.

Председник Одбојкашког савеза Србије Алексанадр Боричић захвалио се на подршцу и поштовању коју ЕПС пружа спорту.

"Подршка некад стигне раније, некад касније, али поштовање које нам указујете нам пуно значи. Наши млади спортисти углавном одлазе у иностранство, али сви су везани за Србију и са поносом носе наш дрес. Пут до Рија је дугачак, али се надам да ће тамо бити много наших спортиста, Бразилци су слични нама - енергија, младост, музика, лепота, то ће бити најексклузивније Игре од последњих 10", истакао је Боричић.

Председник Ватерполо савеза Србије Зоран Бабић нагласио је значај друштвено одговорног пословања ЕПС-а, који део прихода издваја за културу, образовање и спорт.

"Сигуран сам да ће ЕПС и наредних година бити најбоља и највећа српска компанија и хвала вам сто помажете спортистима, који су наш национани понос", рекао је Бабић.

Председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић рекао је да је на путу до успеха веома важно имати правог партнера.

"У име савеза који је вицешампион Европе у муској конкуренцији и четврти у женској, могу да кажем да је све мање компанија као ЕПС, које дају подршку спортистима. Надам се да ће сарадња дуго трајати", истакао је Марјановић.

Извор: Тањуг

Top