Vučić i Udovičić primili srpske sportiste, osvajače evropskih i svetskih medalja

 „Ponosni smo na sve vas jer ste Srbiju predstavljali na najbolji način. Hvala vam na do sada postignutim rezultatima i želim vam da svi osvojite medalje u Riju“, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Ministar Udovičić istakao je da će država naredne godine obezbediti još bolje uslove za naše sportiste.

Aleksandar Vučić i Vanja Udovičić

„Ono što je do države sve smo ispunili. Isplatili smo sve nagrade, ispunili sve obaveze, vodimo sistemsku brigu o savezima i verujem da to doprinosi ovakvim rezultatima“, rekao je Udovičić i poručio sportistima i sportistkinjama da je na njima sada još veće breme.

Aleksandar Vučić i Vanja Udovičić

„Ponosni smo na sve što ste učinili za Srbiju i srpski sport do danas i verujem da će se tako nastaviti i u budućnosti. Sada je na vama da osvajate još veće medalje, da napredujete svom snagom, a država će uvek biti tu da vas podrži“, naglasio je Udovičić.

Aleksandar Vučić i Vanja Udovičić

Maja Ognjenović, Miloš Vasić i Marko Novaković obratili su se prisutnima u ime odbojkaške, veslačke i kajakaške reprezentacije. Oni su se zahvalili Vladi Srbije i Ministarstvu omladine i sporta na svemu što čine za njih, na dobrim uslovima za pripreme, brzom isplaćivanju nagrada i istakli su da će dati sve od sebe da nas obraduju u naredne godine na Olimpijskim igrama u Riju.

Top