Vučić i Udovičić primili Ivanu Španović

Premijer je čestitao Ivani Španović na osvojenoj medalji, izrazio uverenje da će, kao vrhunska atletičarka, nastaviti istim tempom i poželeo joj mnogo uspeha na narednim takmičenjima. „Uveren sam da će nas Ivana na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju predstavljati u najboljem svetlu i nadam se  novoj medalji“, izjavio je premijer Vučić i naglasio da će Vlada Srbije obezbediti najbolje moguće uslove za pripreme sportista za naredne Olimpijske igre.

Prijemu je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. “Ponosan sam na Ivanu zbog svega što je postigla, pokazane borbenosti, upornosti i želje – to je ono što odlikuje vrhunske sportiste i zbog toga je ona u samom svetskom vrhu. Kada se od nje najviše očekivalo pobedila je sebe, pomerila granice i apsolutno ne sumnjam da će nas obradovati i dugo očekivanim olimpijskim sjajem u atletici“, izjavio je tokom prijema ministar Udovičić.

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović zahvalili su premijeru Vučiću i ministru Udovičiću na podršci koju Vlada Srbije pruža sportistima.

Top