Udovičić: Građani, dođite u Arenu da bodrimo Srbiju protiv Hrvatske!

"Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem odmah ispunjava sva obećanja u roku i isplaćuje sve nagrade sportistima u slučaju uspeha, a ovog puta smo predvideli dodatna sredstva za svakog vaterpolistu u slučaju osvajanja zlata! Beograd je spreman za veliki spektakl, a smem da kažem da ćemo dokazati da smo svetska sportska sila i da ćemo dočekati vaterpoliste za 14 dana na Balkonu sa najsjajnim odličjem", naveo je Udovičić.

Vanja Udovičić, Andrija Prlainović

On se zahvalio celokupnoj Vladi na tome što je prepoznala značaj organizovanja ovako velikog takmičenja, svim javnim i komunalnim preduzećima, gradu Beogradu i gradonačelniku Siniši Malom, koji je zajedno sa njim obišao vaterpoliste na treningu, na svoj pomoći koju su uložili kako bi, prema rečima Udovičića, Beograd u narednih dve nedelje bio svetski vaterpolo centar.

[caption id="attachment_5792" align="aligncenter" width="640"]Izvor: hotsport.rs Izvor: hotsport.rs[/caption]

"Pozivam sve navijače, sve građane da dođu u Arenu da bodre naše momke u utakmici protiv Hrvatske! Beograd je potpuno spreman. Arena će prvi put biti plivalište, nikada nije izgledala bolje i očekuje nas sjajna atmosfera. Beograd će imati još jednu priliku da pokaže da je odličan domaćin", zaključio je Udovičić.

[caption id="attachment_5790" align="aligncenter" width="640"]Izvor: Sport.rs Izvor: Sport.rs[/caption]

Evropsko prvenstvo u Beogradu održaće se od 10. do 23. januara 2016. godine, a utakmica između Srbije i Hrvatske počinje u nedelju od 20.30 časova. Na najvećem kontinentalnom šampionatu do sada nastupiće 16 selekcija u muškoj i 12 u ženskoj konurenciji.

Top