Udovičić dodelio Specijalno priznanje u oblasti sporta Laloviću i Kićanoviću!

„Hvala vam na svemu što ste učinili i što činite za srpski sport. Vaša posvećenost tome značajna je ne samo za sport uopšte, već i za sve naše sportiste i upravo se, u godini kada je osvojen rekordan broj medalja, umnogome ogleda vaša zasluga u svim uspesima koji su ostvareni“, rekao je Udovičić prisutnima u domu Narodne Skupštine među kojima su bili predstavnici svih sportskih saveza.

udovicic5

On je istakao veliki značaj najvećeg sportskog događaja godine – Sajma sporta, koji je ove godine sjajno organizovan i uz to zabeležio rekordnu posećenost, skoro duplo veću nego prošle godine. To je bio dovoljan pokazatelj, kako kaže Udovičić, rada i truda koji svi ulažu kako bi srpski sport, ujedno i najbolji brend Srbije, bio podnignut na viši nivo, i to naročito pred olimpijsku godinu koja nas očekuje.

deca

„Naredne godine glavni cilj su nam Olimpijske igre u Riju i sva snaga i pažnja je usmerena ka tome. S obzirom na to da svi znamo koliki je značaj ovih takmičenja, očekujem podršku i posvećenost svih vas kako bismo se 2016. godine radovali još većim uspesima“, naglasio je Udovičić.

Top