Udovičić dočekao takmičare Specijalne Olimpijade

,,Želim da vam čestitam na ogromnom uspehu koji ste postigli! Pokazali ste veliku snagu i hrabrost, pomerili granice i Srbiju još jednom doveli na vrh sveta! Svojim uspesima dokazali ste da je sport naš najbolji brend. Neizmerno sam ponosan na sve vas“, poručio je Udovičić našim sportistima.

On se podsetio atmosfere pred njihov odlazak i istakao da mu je veoma drago što je Vlada prepoznala značaj odlaska naših sportista na ovo takmičenje.

,,Sve sportiste tretiramo jednako i svima pružamo punu podršku za ostvarenje najviših sportskih ciljeva. Država je u potpunosti finansirala put naših sportista u Los Anđeles i ponosan sam na to što je tako veliki broj njih predstavljao Srbiju na Letnjim Olimpijskim igrama. Opravdali ste poverenje koje smo vam ukazali na samom početku i još jednom našu državu predstavili na najbolji mogući način. Želim vam puno uspeha u narednim takmičenjima“, rekao je Udovičić.

Ministar je istakao da su ovu godinu obeležili veliki sportski uspesi.

,,Da mi je neko pričao da ćemo dva puta postati prvaci sveta u fudbalu, i to u istoj godini – ne bih verovao. Vi ste nadmašili sva očekivanja i odličnim rezultatima započeli još jedan sportski mesec. Nadam se da ćemo se i u narednim nedeljama radovati kao danas i svih prethodnih meseci!“

Top