Rezultati javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva nacionalne strategije za mlade i programa „Mladi su zakon”

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i programa „Mladi su zakon“.

U cilju sprovođenja ciljeva Nacionalne strategije za mlade za period 2015. do 2025. godine, Ministarstvo omladine i sporta je u okviru Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva nacionalne strategije za mlade i programa „Mladi su zakon”, na osnovu predloga komisije, od pristiglih 99 predloga programa i projekata, odabralo 35 projekata koji će se finansirati u ukupnom iznosu od 77.998.935,87 dinara.

Čestitamo svim udruženjima kojima su odobreni projekti i želimo puno uspeha u sprovođenju istih.

Rezultate Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva nacionalne strategije za mlade i programa „Mladi su zakon” možete preuzeti OVDE i OVDE.

Top