Raspisan Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola

Fond za mlade talente, koji radi pod okriljem Ministarstva omladine i sporta, sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 24. aprila 2014. godine, raspisao Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2013. godine.

Konkurs će trajati do 26. maja 2014. godine, a priliku da dobiju nagradu Fonda imaće svi učenici srednjih škola koji su u toku kalendarske 2013. godine osvojili jednu od prve tri nagrade/mesta u pojedinačnoj konkurenciji na republičkim ili međunarodnim takmičenjima koja se nalaze u Kalendaru takmičenja i smotri učenika srednjih škola za školsku 2012/2013. i 2013/2014. godinu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Standardima za rangiranje takmičenja u zemlji i inostranstvu u oblasti muzičke i baletske umetnosti i Kriterijumima za nagrađivanje učenika srednjih škola u oblasti fizičkog vaspitanja i sporta koje je usvojio Fond.

Fond za mlade talente je od 2008. godine do kraja 2013. godine nagradio više od 4100 učenika srednjih škola koji su postigli izuzetne uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Ovogodišnji konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola objavljen je u dnevnom listu „Politika“ kao i na internet stranicama Ministarstva omladine i sporta, Fonda za mlade talente -www.mos.gov.rs/dositeja i na fejsbuk stranici Fonda.

Tekst konkursa, obavezan obrazac za prijavu na konkurs, Kriterijume za nagrađivanje učenika srednjih škola u oblasti fizičkog vaspitanja, Standarde za rangiranje takmičenja u zemlji i inostranstvu u oblasti muzičke i baletske umetnosti i Kalendar takmičenja i smotri učenika srednjih škola za školsku 2012/2013. i 2013/2014. godinu Ministarstva prosvete i nauke možete preuzeti ovde.
Top