Poslednja provera Spensa pre Prvenstva Evrope u rvanju

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Pokrajinske vlade i predsednik Organizacionog odbora Prvenstva Evrope u rvanju za seniore Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, obavili su danas poslednju proveru objekata Spensa uoči Prvenstva koje će se održati u Novom Sadu od 2- 7. maja.

 „Srbija je danas uveliko poznata po organizovanju velikih međunarodnih sportskih takmičenja i ovo je  još jedna sjajna prilika za promociju sporta ali i Novog Sada i Srbije. Očekuje se dolazak oko 1000 stranih takmičara i delegata iz 40 zemalja i isto toliko posetilaca, a ljubitelji rvanja imaće priliku da potpuno besplatno prate borbe evropskih rvačkih asova“, naglasio je ministar Udovičić

Ne postoji lepši osećaj od toga da se boriš za medalju u svojoj zemlji, pred svojim navijačima. Davoru, našem olimpijskom šampionu, Frisu, Maksimoviću i ostalim rvačima želim puno uspeha i verujem da će nas obradovati medaljama, rekao je za kraj ministar Udovičić.

Kao predsednik Organizacionog odbora Prvenstva, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović zahvalio se Ministarstvu omladine i sporta i Gradu Novom Sadu na finansijskoj, tehničkoj i svakoj drugoj podršci koju su pružili prilikom priprema za veliko takmičenje.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je rekao da je Novi Sad  i Spens spremno dočekuju jedno od najvećih sportskih takmičenja u Srbiji u ovoj godini. 

Top