Početak isplate stipendije za najbolje studente u Republici Srbiji

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava stipendiste Fonda za mlade talente Republike Srbije po Konkursu za stipendiranje do 950 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 460 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2019/20. godinu da je početak isplate prve rate stipendije za sve dobitnike stipendije u iznosu od 30.000,00 dinara po studentu, predviđen za 15. jul 2020. godine.

Obaveštavamo stipendiste po navedenom konkursu da je isplata druge rate stipendije  u istom iznosu predviđena za 16. jul, a isplata treće rate stipendije je predviđena za 17. jul  2020. godine.

Ministarstvo omladine i sporta će u narednom periodu saopštiti planirane termine za isplatu drugih rata stipendija u cilju blagovremene informisanosti stipendista o dinamici isplate stipendija.

Fond za mlade talente želi svim ovogodišnjim stipendistima puno uspeha u daljem školovanju i usavršavanju, kao i da na najbolji mogući način iskoriste stipendiju.

 

Top