Peruničić otvorio terene u Krupnju i Ljuboviji

Peruničić je istakao da je jedan od osnovnih ciljeva Ministarstva dostupnost sporta svima i uključivanje što više dece u sport, kao i da će Ministarstvo nastaviti da podržava projekte renoviranja sportskih terena po lokalnim samoupravama. 

"Krupanj i Ljubovija su jedne od najpogodnijih opština za više tipova sportova zbog klime, nadmorske visine, ali i gostoljubivosti u koju sam se i sam uverio. Zahvaljujući ovakvim projektima mladi će više moći da se bave sportom i da žive zdravije i kvalitetnije", rekao je on.

Predrag Peruničić otvara terene u Krupnju i Ljuboviji

Državni sekretar je razgovarao sa predsednicima obe opštine o načinu finansiranja sportskih klubova, popravljanju sportske infrastrukture i drugim sportskim temama, a obišao je i terene, sportske hale i fiskulturne sale u ovim opštinama.

Projekte renoviranja ovih multifunkionalnih terena finansiralo je Ministarstvo omladine i sporta uz podršku opština Krupanj i Ljubovija, koji pored uključivanja mladih u sport, doprinose i razvoju sportskog i rekreativnog turizma u ovom delu Srbije.

Top