Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu - Biti stipendista Fonda za mlade talente znači biti najbolji

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić je u okviru Akademske nedelje dodelio danas ugovore o stipendiranju najuspešnijim studentima Univerziteta u Kragujevcu. Dodeli stipendija su prisustvovali i gradonačelnik Grada Kragujevca Nikola Dašić i rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović.

„Od danas svi vi, najbolji studenti Univerziteta u Kragujevcu, koji ste postigli uspehe vredne divljenja na koje smo svi ponosni, postali ste deo elite koja ima čast da u svoj dom unese prestižnu plaketu ”Dositeja” kao zalog za buduće generacije. Vrata uspeha su vam širom otvorena. Na vama je da nastavite da se usavršavate, da nadograđujete znanje i nižete nove uspehe i pobede. Iskoristite svoj potencijal i sve mogućnosti koje vam se nude kako biste stigli do zadatog cilja. Stipendije Dositeja predstavljaju priznanje za vaš dosadašnji uspeh i odskočnu dasku na putu ka daljim dostignućima. Čestitam vam na svemu što ste do sada postigli i nastojte da svojim primerom podstaknete i druge da čine isto kako bi nas sledeće godine bilo još više”, rekao je u svom obraćanju stipendistima ministar Udovičić.

Top