Ministarstvo omladine i sporta raspisuje javni poziv za 2020. godinu za dostavljanje predloga posebnog programa u oblasti sporta u Republici Srbiji sa definisanim programskim zadatkom:„Opremanje osnovnih i srednjih škola sportskom opremom i rekvizitima"

Ministarstvo omladine i sporta raspisuje javni poziv za 2020. godinu za dostavljanje predloga posebnog programa u oblasti sporta u Republici Srbiji sa definisanim programskim zadatkom: „Opremanje osnovnih i srednjih škola sportskom opremom i rekvizitima u okviru zatvorenih prostora, i to velikih i malih sportskih školskih sala"

Rok za dostavljanje predloga programa je osam dana od objavljivanja Javnog poziva.

Pravo učešća po Javnom pozivu:

Predloge posebnog programa mogu u skladu sa članom 116. stav 4. Zakona o sportu da podnesu Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije i Sportski savez Srbije u svoje ime i u ime svojih članova, kao i druge organizacije u oblasti sporta.

Dokumentacija:

Dokumentaciju podnosioci predloga programa i projekata mogu preuzeti OVDE i OVDE, kao i Pravilnik o odobravanju i finansiranju programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta („Službeni glasnik RS”, br. 64/16 i 18/20), mogu preuzeti OVDE ili mogu preuzeti lično u Ministarstvu omladine i sporta, Bulevar Mihajla Pupina 2, prizemlje, kancelarija broj 3.

Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: + 381 11 301 4003 ili putem elektronske pošte na adresu:

 

Top