Ministar Vanja Udovičić u poseti Kuli i Srbobranu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u okviru svog redovnog obilaska lokalnih klubova širom Srbije, obišao je danas sportiste iz opština Kula i Srbobran.

„Veoma mi je drago da lokalna samouprava pruža podršku lokalnim klubovima. Nadam se da će mladi rukometaši i rukometašice sa kojima smo danas razgovarali ovde u Crvenki, uspeti da pređu u viši rang takmičenja i da će sačuvati tradiciju ovog kraja koji je čuven po rukometu. Sama hala u kojoj se nalazimo nosi ime po čuvenom rukometašu iz ovog kraja, Slobodanu Čiletu Miškoviću. Podrška Ministarstva omladine i sporta ogleda se pre svega u tome da im obezbedimo novu sportsku opremu i da ih podržimo u njihovim naporima da ostvare svoje ciljeve“ – istakao je ministar Udovičić.

Prilikom posete Srbobranu, ministar Udovičić posetio je džudiste iz Turije.

“Nastavljamo akciju obilazaka lokalnih samouprava posetom opštini Srbobran. Cilj akcije je da u razgovoru sa predstavnicima lokalne samouprave, sportskim stručnjacima i sportistima saznamo sa kakvim se izazovima susreću u svom radu i šta im je neophodno kako bi nesmetano obavljali trenažni proces. Danas sam upoznao mlade džudiste iz ovog kraja i imao sam priliku da u otvorenom razgovoru sa njima i njihovim trenerima čujem u kojim uslovima treniraju i na koji način zajedno da dođemo do najboljih rešenja kako bi se unapredio njihov rad“ – zaključio je ministar omladine i sporta.

 

Top