Волонтерски камп (РЕ)АКЦИЈА!!!

Циљ волонтерског кампа: Циљ волонтерског кампа био је прикупљање и израда намештаја од палета за поплављена домаћинства са територије Колубарског округа и Обреновца.

kolubarski1

Кратак опис волонтерског кампа - резултати: Током дванаест дана трајања кампа волонтери  су  направили  20 комплета намештаја од палета,  а сваки комплет чинили су двосед, сто, фотеља  и кревет за спавање. Поред израде намештаја, гости из земље и иностранства, били  су ангажовани на прикупљању намештај из локалне заједнице и том приликом прикупљено је више од 15 комада различитог намештаја (ормани, двоседи, витрине..) за поплављена домаћинства.  У сарадњи са Убским омладинским клубом, Регионалном агенцијом за развој Колубарског округа и радним кампом у Обреновцу  намештај је дистрибуиран у више од 40 домаћинстава из Ваљева, Уба, Лајковца и Обреновца. Уз кревете за спавање, у сарадњи са Каритасом Ваљево, обезбеђена је постељина за 15 домаћинстава.

kolubarski3

Број волонтера учесника: 5 локалних волонтера из Ваљева, 6 волонтера из Србије, 6 волонтера из иностранства (Италија - 2, Француска - 2, Немачка - 1 и Грчка - 1).

kolubarski2

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 69 гостију и нема пријављених чланова